Запис зустрічі керівниць та керівників мейкерських просторів, що відбулася 21 листопада

21 листопада відбулася чергова онлайн зустріч керівниць та керівників мейкерських просторів. Цього разу доволі предметно обговорювали питання, що стосувалися того, як мейкерським просторам виживати: донори, грантові програми, співпраця та багато іншого. Звісно ж говорили й про поточні події та плани Української мейкерської асоціації, та про мейкерські простори присутніх на зустрічі керівників та керівниць. Багато важливого, багато цікавого, та багато корисного. Запис вже доступний:

Зустрічі проводяться в рамках програми TOLOCAR.

TOLOCAR – це програма, що фінансується Федеральним урядом Німеччини і виконується німецьким інститутом HIWW за підтримки GIZ Ukraine.

Ви можете просто зараз підписатися на нашу розсилку, та отримувати дайджести з усіма новинами, подкасти, запрошення на події та іншу корисну інформацію.

Ми шукаємо можливість збільшити команду та зробити більше корисних подій та матеріалів для мейкерського руху. Будемо дуже вдячні, якщо ви зробите невеличкий (або величкий, на ваш розсуд) фінансовий внесок на забезпечення нашої подальшої діяльності!

Прокрутка до верху